(Audrey Hepburn)

I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles

duminică, 16 decembrie 2012

oh Christmas..

 A sosit cea mai frumoasa parte a anului, dar sa nu uitam ca este si cea mai friguroasa perioada! brr! 

zapada, oameni de zapada, bulari,colinde, vin fiert, brad de Craciun si multe altele... ma trec fiorii doar cand ma gandesc cat de frumoase sunt sarbatorile si cat de important este sa fii cu familia si cu persoana iubita. 
Imi pare rau de un singur lucru... de faptul ca oamenii devin exagerat de preocupati cu toate lucrurile pe care le-am mentionat mai sus dar uita cel mai important amanunt.. nasterea cu trup a Domnului Iisus Hristos. Asta este ceea ce sarbatorim, oameni buni. Faptul ca Iisus s-a nascut si ca trebuie sa credem in minuni indiferent de parerile sau spusele altora. Miracole sunt la tot pasul doar ca trebuie sa iti deschizi bine ochii si sa nu te mai intereseze asa mult ceea ce nu ai. Bucura-te de ceea ce ai. Doreste-ti mai putin si o sa fii mai fericit. 
Spiritul Craciunului include multe chestii... dar principalele sunt ca trebuie sa devii o persoana mai ingaduitoare, sa ierti cu trup si suflet, sa spui lucruri bune deoarece le gandesti. Si apoi intervin lucrurile materiale, multe, multe, o sumedenie de cadouri, un brad frumos impodobit si ganduri tot mai frumoase trimise prietenilor si rudelor de peste hotare.. 
colinde, colinde, colinde... ele iti aduc in suflet spiritul Craciunului. colinde, colinde

I love you Christmas.. 



pe strase

Un comentariu:

Ana Luiza spunea...

Vaaaai cat de draguta e poza cu pomul roz :D Sarbatori fericite draga mea! Deabia astept sa te intorci sa mi povestesti cum a fost. Te pup!!