(Audrey Hepburn)

I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles

duminică, 7 octombrie 2012

"Intelligence is enormously sexy"

 de câte ori nu ți s a întâmplat să lase un bărbat garda jos fiindcă nu ți a mai rezistat jocului de cuvinte în care l ai tras? 

 sau atunci când porți o conversație cu cineva și este fluidă pentru că subiectele de discuție nu ajung să se termine ? 

 generația de astăzi pune mai mult accent pe aspect, bani și popularitate. nimeni nu realizează că fără inteligență nu te poți bucura de acestea prea mult timp. banii vin și se duc, frumusețea la fel iar de popularitate nu mai vorbesc. 

 Alege ți persoana de lângă pentru calitățile acestea superficiale și Nici nu îți vei da seama cât de repede ajungi să te întrebi ce a fost în capul tău. Cum să nu ți se ia când subiectele voastre de discuție sunt limitate sau lucrurile pe care le aveți în comun să fie nesemnificative. 
     știu, astea sunt vremurile și e greu să nu te lași furat de lucrurile materiale dar ai grijă să nu pici în propria ta plasă pentru că mai încolo nu o să ai la cine să te plângi. 

     Dă ți seama la vorbă, îndrăgostește te de cunoștințele lui vaste, imaginează ți că el o să fie omul care o să îți formeze copiii și o să îi învețe lucruri bune și interesante.  
      Întreabă! când nu știi ceva, întreabă. dacă persoana potrivită poate de aproape cele mai multe ori să te lumineze, mulțumește-te cu asta, pentru că acum ți se poate părea insignifiant dar mai târziu o să fie lucrul ce va clădii casa voastră. 

      Fetelor, vă încântă prea tare mașina pe care o are acum ? Bun și pe mine, dar pune ți în balanță și faptul că acum a luat-o prin mijloace foarte simple pentru că încă mai este perioada în care se mai poate face ceva pe ici pe colo , sau poate a primit-o de la părinți, dar peste nouă ani ? Cum crezi că o să poată face rost de lucruri foarte scumpe care să îți ia ochii dacă nu are cunoștințe , dacă la rădăcini nu are o diplomă..   fii deșteaptă dacă nu ai fost înzestrată cu inteligență! La fel și pentru bărbați... 
dacă îți merge mintea poți să faci și să ai multe. nu face parte din generația de copii care au primit totul de-a gata. 
  

Niciun comentariu: