(Audrey Hepburn)

I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles

vineri, 15 ianuarie 2010

Shouldn't never let you enter my door..




Prietenul meu perfect ar fi.... un baiat brunet, ochii albastrii, inalt, cu un zambet minunat, cu sparnel la spate si o cicatrice pe obrazul drept.

Ar fi... cel care ar avea un simt al umorului foarte bine dezvoltat, inteligent, muncitor si romantic in ziua de Valentine's day.

Ar fi... acela langa care m-as trezi pe fiece dimineata,mi-ar zambi si mi-ar spune "Buna dimineata frumoaso".

Ar fi... baiatul amuzant care ar incerca sa faca ceva doar pe placul meu si sa nu-i iasa...si sa nu recunoasca faptul ca nu este bun la orice.

Ar fi prietenul meu care m-ar lua de mana si ne-am urca in avion si am merge in Las Vegas si ne-am casatori , jurandu-ne iubire pana cand moartea ne va desparti..

Ar fi... unul dintre singurele persoane care mi-ar spune ca nu-mi sta bine cum m-am vopsit, ca am inghetata la gura ( m-ar atinge cu mana catifelata si nu as mai avea) , sa ma sustina cand spun ca m-am ingrasat si ca trebuie sa ma pun pe dieta si sa nu incerce sa ma lase sa ma innec in grasimea mea..

Ar fi... printul vietii mele in povestea vietii mele.


Cea mai frumoasa slujba ar fi aceea in care eu as juca in filme de actiune... o actrita buna care pe fiece zi ar trai o noua experienta. As incerca sa intru in pielea personajului si sa fur tot ce e bun din toate caracterele pe care le-as juca..

Sau cel mai frumos ar fi sa fiu un model recunoscut si sa ma inteleg bine cu toata lumea.. sa nu uit de unde am pornit si mereu tatal meu sa fie in primul rand din fata podiumului. Sa fiu stralucitoare si sa iubesc ceea ce as face..nu ar fi greu.

Cea mai perfecta perioada din viata mea ar fi in mometul in care m-as simti implinita. Ar fi atunci cand as sta acasa , sa am 3 copiii ( 2 baieti si o fetita ) jucandu-ma cu ei non stop si asteptandu-mi sotul de la serviciu.Ar fi atunci cand am fi toti la cina si mi-ar spune ca "mancarea pe care am gatit-o este grozava, mami". Ar fi atunci cand de Craciun ar veni fratele meu cu cumnata mea, cu nepotii mei , cu mami si cu tati, cu tataie + mamaie la mine acasa...si am face o masa mare.Am rade si ne-am ospata ca-n filme.Am deschide cadouri impreuna si am rade de cel mai mic din familie care ar primi un calendar porno...Ar fi atunci cand dimineata m-as trezi si as spune: "E o noua zi...lasa'ti grijile deoparte"

Cel mai frumos e cand as fugi cu sotul meu departe undeva, pe plaja alergand ca nebunii si strigandu-ne unul celuilalt cat de mult ne iubim. Copiii nostri sa fie acasa cu mami... si noua sa nu ne pese de nimic decat sa ne bucuram de prezenta celuilalt. Sa incepem pe nisip si sa terminam in pat...

Nu stii ce te asteapta deci nu inceta niciodata sa visezi.

Sunt sigura ca toate astea se vor intampla candva................


Un comentariu:

Grațiela spunea...

Atata timp cat ti le doresti, ele vor veni spre tine :*...