(Audrey Hepburn)

I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles

marți, 20 noiembrie 2012

totul se intampla cu un scop. oare ?

Oana Elena, 

EU sunt persoana care merge mereu pe principiul ca totul se intampla cu un scop. Si ca orice ai face sa impiedici , tot acolo se ajunge... insa nu inteleg care este scopul tinerilor ce s-au dus inainte de vreme ? Da, Dumnezeu are un plan mai bun pentru ei , sunt prea buni pentru lumea aceasta sau ne vegheaza de sus... dar nu cred ca sunt de ajuns gandurile acestea ca tu sa poti sa intelegi de ce s-a intamplat asa sau sa poti sa iti continui viata fara sa ramai marcat pentru totdeauna. 
Sincere regrete familiei, sincere regrete pentru viata pe care putea sa o traiasca in continuare. Nu sunt cuvinte   potrivite sau 'imbarbatari' de spus in astfel de momente.. ci trebuie doar sa fii alaturi de persoanele apropiate care trec printr-o nenorocire pe care nimeni nu o intelege, daca nu a experimentat-o.
Nu o cunosc pe Oana dar aveam multi prieteni comuni. Nici nu trebuie sa o fi cunoscut ca sa imi para rau pentru accidentul ei sau pentru sufletul ei tanar si frumos care s-s dus mult prea devreme. 
Condoleante.

Niciun comentariu: